Okulumuzun İmkanları

Okulumuzun İmkanları

•  14 Temmuz 2020 Salı

Burs Hizmetleri ve Yardımlar
Öğrenim gördükleri alanın devamı niteliğindeki Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin ilgili bölümlerini kazanan öğrencilere eğitim dönemlerinde TOGÜ tarafından burs sağlanacaktır.

Barınma Hizmetleri
Öğrencilerimiz 2020-2021 eğitim öğretim dönemi için Tokat yaprak tütün fabrikası alanında oluşturulan İmam Hatip liseleri kompleksindeki yurtlarda ayrılan 60 kişilik kontenjan ile parasız yatılı okuma imkanına sahip olacaktır.

Staj
Öğrencilerimiz, staj yapmakla yükümlüdür. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı birimlerde ve özel tarım firmalarında işyeri tecrübesi edinme fırsatına sahip olacaktır. Ayrıca öğrenciler Erasmus+ mesleki eğitim hareketlilik projeleri ve TOGÜ Bilimsel Araştırma Projeleri
kapsamında oluşturulacak projeler ile yurtdışında da staj yapabileceklerdir.

Sosyal Tesisler ve Spor Tesisleri
Kampüs Alanı içerisinde;
• Merkez Kantin
• Lokanta ve Kafeterya