Açılış dersimizi müdürümüz Prof. Dr. Gülistan ERDAL ve TOGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve TOGÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet TÜRKMEN' ile yaptık.

•  17 Eylül 2022 Cumartesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okul müdürümüz Prof. Dr. Gülistan ERDAL 'ın açılış konuşması ile başladı. Program, TOGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve TOGÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet TÜRKMEN'in, "MİLLÎ MÜCADELE'DE TOKAT'IN YERİ ve ÖNEMİ" adlı "Açılış Dersi" ile devam etti.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.