TOGÜMTAL Varşova'da

Manşetler

TOGÜMTAL Varşova'da

•  11 Ağustos 2022 Perşembe

Okul Müdürümüz Prof. Dr. Gülistan ERDAL, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hakan KARADAĞ, ve tarım öğretim alanı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hakan POLATÇI Erasmus+ Accreditation Project for VET Teachers 2021-1-TR01-KA121-VET-000019758 projesi kapsamında Varşova Ticaret Müşavirimiz Sn. Betül Büke KARAÇİN, Varşova Eğitim Ataşemiz Sn. Mehmet Ali AKDAĞ ve Gospodarstwo Rolne- Magdalena Albayrak işletme ortağı Sn. Nazım ALBAYRAK ile iş birliği ve staj hareketliliği için protokol imzalandı. Ayrıca Okul Müdürümüz Prof. Dr. Gülisan ERDAL, misafirperverlikleri için Tokat Yöresel ürünlerinden hediye etti.