Bakan Yardımcımız Sn. Mahmut Özer'in Ziyareti

•  6 Temmuz 2021 Salı

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sn. Mahmut Özer, Valimiz Sn. Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız, Rektörümüz, Millî Eğitim Müdürümüz ve beraberindeki heyet, okulumuzu ziyaret etti. Okulumuza teşrif eden bakan yardımcımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer'i öğrencilerimiz çiçeklerle karşıladılar. Sn. Özer kendileriyle sohbet ederek başarılar diledi. Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Özer, Tokat'ın bir tarım memleketi olduğunu okulumuzun tarımsal eğitimde üniversitenin katılımıyla güçlü bir akademik eğitimin ilimizin ve bölgenin kaderine etki edeceğini ve Tokat için bir marka değeri olacağını vurguladı. Okulumuzun butik okul tarzında olduğunu, az öğrenci ve kaliteli, nitelikli eğitim için tüm şartların hazırlanmış olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek müdürümüze teşekkürlerini sundu.