Sayın Valimiz Dr. Ozan BALCI Okulumuzu Ziyaret Etti

Sayın Valimiz Dr. Ozan BALCI Okulumuzu Ziyaret Etti

  •  21 Mayıs 2021 Cuma
  •  464 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Abdullah Gürbüz Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette okul müdürü Prof. Dr. Gülistan Erdal ve müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Polatcı  hazır bulundu. Okul müdürü Erdal’dan okul hakkında bilgi alan Valimiz ve Rektörümüz daha sonra okul binasında incelemelerde bulundu.

Valimiz Dr. Ozan Balcı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (TOGÜMTAL) Türkiye’de açılan ilk tarım temalı protokol lisesi olduğunu belirterek, “Şehrimiz için lisemiz büyük bir şanstır. Özellikle Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Bizlere her konuda destek sağladılar. Burada tarım alanında daha bilinçli gençler yetiştirilecek ve ülke tarımına büyük katkı sağlanacaktır” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise, üniversitemiz içerisinde eğitim ve öğretim faaliyeti gösterecek olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu lisemizin kuruluş aşamasından itibaren desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Mahmut Özer’e, Valimiz Dr. Ozan Balcı’ya, okul müdürümüze ve müdür yardımcımıza, tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Ülkemize şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.




TAŞLIÇİFTLİK KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ NO 51 MERKEZ / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.